Tallinna Reaalkooli avatud uste päev 2024

koolielu

Hea üheksanda klassi õpilane!

Õige pea on toimumas Tallinna Reaalkooli avatud uste päev, kuhu on väga oodatud kõik 9. klassi õpilased, et avastada meie kooli võimalusi ja eripära. Avatud uste päev toimub laupäeval, 3. veebruaril kell 12.00 – 15.00. Päeva raames on võimalik teada saada Reaalkooli gümnaasiumi õppetöö, suunavalikute, kooliürituste ja õpilaselu kohta.

Kõigil registreerunutel on võimalik saada põhjalik ülevaade õppesuundadest ja neis toimuvast õppetööst, osaledes gümnasistide poolt läbiviidavates näidistundides. Näidistunde pakume järgnevate õppesuundade hulgast: reaal-programmeerimine, reaal-inseneeria, reaal-meditsiin ja reaal-majandus. Igal õpilasel on võimalik sel aastal esmakordselt osaleda kahes erinevas 20-minutilises näidistunnis.

Lisaks annab gümnaasiumi õppekorraldusest ülevaate Tallinna Reaalkooli armastatud õppealajuhataja Martin Saar, kes kõneleb õppekava kohustuslikest kursustest ning võimalikest valikainetest, sh muud enesearengut toetavad kursused, mida on võimalik Reaalkoolis lisaks võtta. Loomulikult on väga teretulnud ka kõik küsimused, millele hea meelega vastavad nii õppealajuhataja kui ka meie kooli gümnaasiumi õpilased.

Avatud uste päeva ajakava 3. veebruaril:
11.50 – 12.00 kogunemine
12.00 – 12.30 koolimaja tuur
12.30 – 13.10 gümnaasiumi õppekava tutvustus (õp Martin Saar)
13.10 – 13.30 näidistund 1
13.35 – 13.55 näidistund 2
14.00 – 14.45 gümnaasiumi tutvustus läbi õpilaste silmade
14.45 – 15.00 vabas formaadis küsimustele vastamine

Ehk kui Sina oled 9. klassi õpilane, kes sooviks tulla Tallinna Reaalkooli gümnaasiumisse õppima või pole veel päris kindel, kus oma õpinguid pärast põhikooli jätkata, siis soovitame kindlasti tulla Tallinna Reaalkooli avatud uste päevale, sest võib-olla on just Reaalkool Sinu jaoks see õige valik. Üritus toimub Tallinna Reaalkooli ajaloolises peahoones (Estonia pst 6) ja vajalik on eelnev registreerimine, mida saad teha siin: https://forms.gle/bGroh3ucziHitgRp7

Registreerimine lõppeb 1. veebruaril!

Oled väga oodatud liituma Reaali perega ning kohtumiseni juba 3. veebruaril Tallinna Reaalkoolis!

* Küsimuste korral palun pöörduda Taavi Tomanni () või Kaspar Pajo () poole.

Tallinna Reaalkooli Esinduskoda