Uue maja ehitusleping on sõlmitud

koolielu

Täna on Reaalkooli ajaloos oluline päev. Tallinna linn on sõlminud Nordlin Ehituse OÜ-ga uue maja ehitamiseks ehituslepingu. Nüüd saame kindlat öelda, et suur pingutus ja töömahukas eeltöö on vilja kandnud ja uue hoone ehitus tõepoolest sel suvel algab ning 2026 aasta sügisel saame alustada õppetööga uues majas ja renoveeritud peahoones. Uue maja ehituse ja peahoones toimuvate ümberehitustööde kohta saab täpsemalt lugeda kooli kodulehelt.

Oleme natuke väsinud aga väga õnnelikud, tänasesse punkti jõudmiseks oleme käinud pika tee. Sellele on olnud takistusi ja käänakuid, kuid meid on alati hoidnud tegutsemas siht, et pingutame kooli jaoks üliolulise teemaga, lahendada aastakümnete pikkune ruumikitsikus ning pakkuda meie kooliperele parimat võimalikku keskkonda õppimiseks ja arenemiseks. Nüüd on selle eesmärgi saavutamine vägagi käega katsutav.

Oleme südamest tänulikud kõigile neile, kes on sel teekonnal meile nõu ja jõuga abiks olnud. Neid inimesi on väga palju – see on meie kõigi õnnestumine. Aitäh!

Oleme tänulikud ka endistele ja praegustele Tallinna linna juhtidele, et olete Reaalkooli plaanidesse uskunud ja panustanud. Hindame seda kõrgelt.

Loorberitele puhkama jääda muidugi ei saa, sest suur töö on veel ees, kuid täna saame rõõmustada, et meie suur unistus on kindlas ja konkreetses raamis jõuliselt edasi liikumas.

Õppetöö korraldusest asenduspindadel saab täpse ülevaate kooli kodulehelt.

Mõnusat, sooja ja teguderohket suve jätku!

Meediakaja:

  • Algavad kauaoodatud Tallinna Reaalkooli uue õppehoone ja võimla ehitustööd. Loe siit.
    – Tallinn.ee, 08.07.2024