Reaali avatud uste päev

koolielu

Head 9. klasside õpilased!

Gümnaasiumikatsete hooaeg on peagi täies hoos ja paratamatult tuleb valida endale sobivaim kool. Selleks, et valikut oleks natukenegi lihtsam teha, toimub Reaalkoolis 15. veebruaril algusega kell 11 avatud uste päev.

Alguses tutvustatakse õppekorraldust ja ametlikku poolt ning seejärel saavad sõna 10.-12. klasside õpilased erinevatest suundadest, kes räägivad koolielust üleüldiselt. Pärast kokkusaamist on võimalik huvilistel osaleda ühes 45-minutilises näidistunnis, mille viivad läbi õpilased. Näidistundidesse on vajalik eelregistreerimine:

Üritus on eelkõige suunatud teiste koolide põhikoolilõpetajatele, kuid ka Reaalkoolis õppijad on väga oodatud.
Kõik esinejad vastavad suurima heameelega kõigile teie küsimustele ning tutvustame ka koolimaja.

Ootame kõiki külla!

Kertu Kallaste, 11.b klass