„Vingeim ajaveeb 2024“ konkursi tulemused

konkursid

Selle õppeaasta Reaalkooli vingeima ajaveebi leidmise konkurss on lõppenud. Klasside ajaveebe hinnati igas kooliastes (I, II, III, gümnaasium) hindamismudelite alusel, kus arvestati postituste arvu, kas ajaveebist saab ülevaate klassi tegemistest ja kooli sündmustest. Vingeimad ajaveebid tänavu on:

  • 1.-3. klasside arvestuses: 1.b
    Nii põnev ajaveeb – palju pilte ja piltidel all ka kommentaarid/selgitused, mida koos tehti. Ka juurde on kirjutatud mõned laused, millest saab täpsemalt aimu, mida tehti. Ei pea üldse ju palju kirjutama, aga väga huvitav oli.
  • 4.-6. klasside arvestuses: 6.a
    Kõige põhjalikumad tekstid ja kirjeldused. Suurepärased ja vaevaga tehtud pildid. Väga hea ülevaade ja kuupäevade järgi võib aimata, et sissekanded on tehtud läbi õppeaasta.
  • 7.-9. klasside arvestuses: 7.b
    Kuigi sissekannete autoreid ei tea, siis tundub, et ajaveeb on paljude õpilaste ühine pingutus – paljude õpilaste nimed/pildid jooksevad läbi. Huvitav ajaveeb! Väga ülevaatlik, kõik kooli traditsioonilised sündmused kui ka klassi enda üritused on kajastatud ja väga hästi illustreeritud.
  • 10.-12. klsside arvestuses: 12.c
    Väga kaasahaaravad tekstid, luuletus oli väga tore. Huvitavad tekstid, klassi tegevus hästi kajastatud. Suurepärane ajaveeb!

Palju õnne!