Koolilõpulaat 3. juunil. Oksjonile on tooted müügiks toonud õpetajad!

koolielu

Tallinna Reaalkooli heategevuslik koolilõpulaat toimub 3. juunil kell 12–15 Reaalkooli hoovis, staadionil, esimesel korrusel.

Kell 13.30 algab oksjon, kus heategevuseks on tooted müügiks andnud Tallinna Reaalkooli õpetajad. Vaata lähemalt, mida oksjonil pakutakse siit.

Rohkem infot ja ajakava on leitav FB ürituse all.

Koolilaada traditsioon sai alguse 2016. aastal. Põhiline eesmärk on ühendada Reaali kogukonda ja teha seda just heas seltskonnas ning värskes õhus. Laada tulu jaotumine on kujunenud selliseks, et osa läheb Tallinna Reaalkooli Koolilõpulaadafondi, osa antud aastal koolis vajalikule uuendusele ning väike osa jääb muidugi mõista ka järgmise laada jaoks. Sel aastal suuname osa tuludest ka heategevusesse. Eelnevatel aastatel oleme kogunud raha kooli muusikariistade ja uue tiibklaveri jaoks, samuti said tänu viimasele laadale koolile soetatud heli- ja valgustehnika.

Selleks, et laat õnnestuks, on meil aga vaja teie, lastevanemate abi! Allpool leiate infot laada ning sellele kaasaaitamise võimaluste kohta.

Koolilõpulaada põhiline eesmärk on ühendada kooli erinevaid tasandeid: õpilasi, õpetajaid, vilistlasi, lapsevanemaid, sõpru jne. See on suurepärane üritus mõistmaks, et kooli taga peitub peale õpilaste ja õpetajate veel väga palju erinevaid inimesi, kusjuures rõhutakse just vabale õhkkonnale. Aasta lõpus on hea pingeid leevendada, tülid ära lahendada ja kooliperega koos üks tore pärastlõuna veeta.

Laadalt leiab head toitu, smuuti- ja mahlabaari ning igal aastal on omal kohal ka keemikute lämmastikujäätis. Saab meisterdada ja nautida andekate noorte muusikaloomingut. Kindlasti leiab sealt ka koolivormi- ning raamatutäika. Kirsiks tordil toimub veel oksjon, kus leidub mitmeid õpetajate esemeid, maale ning ka emade imeilusat käsitööd. Igaüks leiab midagi põnevat. Sel aasta toimub staadionil ka klassidevaheliste jalgpallivõistluste finaal. Leiab muudki vahvat, näiteks vabavisked meie kooli osavamate korvpalluritega ja veepong.

Kuidas on teil võimalik üritusse panustada?

Laat saab toimida vaid siis, kui võimalikult palju erinevaid inimesi sellesse panustab. Siin on mõned viisid, kuidas saate aidata laadapäeva veelgi lõbusamaks ja meeleolukamaks muuta:

  1. Tulge ise kohale. See on vaieldamatult üks paremaid panustamise viise. Laat on avatud absoluutselt kõigile, seega võtke kaasa, keda iganes soovite: sõbrad, sugulased, naabrid jne.
  2. Samuti saate aidata, kui annetate meie laadale midagi järgnevatest asjadest:
    • alati on populaarne olnud vanemate kooginurk, seega ootame väga hea meelega kooke, küpsiseid, pirukaid – mis iganes küpsetisi;
    • Reaali koolivormi riideid, mütse koolivormitäika tarbeks;
    • vanu raamatuid raamatulaada tarbeks;
    • esemeid oksjonile (eelnevatel aastatel on olnud väga hinnas emade käsitöö, nt lapitekid jms);
    • toiduained kohvikutele (kodused hoidised või ka mõne ettevõtte toodang, kes on valmis üritust sponsoreerima).
  3. Laata on võimalik toetada ka annetusega, tehes ülekande Tallinna Reaalkooli Hoolekande Seltsi kontole: EE281010052031001003, märksõnaks Laada annetus.

NB! Koolivormi riided, vanad raamatud, esemed oksjonile ja loteriile on võimalik tuua Reaalkooli suure maja fuajeesse märgitud kastidesse.

Kui tunnete, et sooviksite aidata ja panustada, palun täitke allolev ankeet.

Sten Martin Kabrits, REKi president (138a)

Mia Marie Sukles (139b) ja Oskar Pukk (139a), koolilõpulaada peakorraldajad

Loe ka: Heategevuslik koolilõpulaat 2018