Tallinna Reaalkooli heategevuslik koolilõpulaat 21. mail

õpilastegevus

Tallinna Reaalkooli heategevuslik koolilõpulaat toimub 21. mai kell 12–15 Reaalkooli hoovis, staadionil, esimesel korrusel.

Koolilõpulaada põhiline eesmärk on ühendada kooli erinevaid tasandeid: õpilasi, õpetajaid, vilistlasi, lapsevanemaid, sõpru jne. See on suurepärane üritus mõistmaks, et kooli taga peitub peale õpilaste ja õpetajate veel väga palju erinevaid inimesi, kusjuures rõhutakse just vabale õhkkonnale. Aasta lõpus on hea pingeid leevendada, tülid ära lahendada ja kooliperega koos üks tore pärastlõuna veeta.

Laadalt leiab head toitu, smuuti- ja mahlabaari ning igal aastal on omal kohal ka keemikute lämmastikujäätis. Saab meisterdada ja nautida andekate noorte muusikaloomingut. Kindlasti leiab sealt ka koolivormi- ning raamatutäika. Kirsiks tordil toimub veel oksjon, kus leidub mitmeid õpetajate esemeid, maale ning ka emade imeilusat käsitööd. Igaüks leiab midagi põnevat. Kell 14 toimub staadionil klassidevaheliste jalgpallivõistluste finaal. Leiab muudki vahvat, näiteks vabavisked meie kooli osavamate korvpalluritega ja veepong.

Sel aastal on meie eesmärk koguda raha Tallinna Reaalkooli koolilõpulaada fondi, Ukrainast saabunud õpilaste toetamiseks ning nutikasvuhoone soetamiseks keemiaklassi, tänu millele saavad õpilased läbi viia hariduslikke uuringuid ja eksperimente erinevate taimeliikidega.