Heade soovide aeg!

koolielu

Hea koolipere!

Aasta 2021 käib viimaseid päevi ja tunde, et teha ruumi juba järgmisele aastale.

Oli lootuste ja ootuste aasta, oli keeruline ja mitmekesine aasta. Ühiselt oleme pingutanud, et käesoleval õppeaastal oleme saanud igapäevaselt toimetada oma armsas koolimajas praegusele ajale kohaselt. Mis siis teeb ikkagi ühest koolist sedavõrd erilise kooli? Usun, et inimesed, eelkõige head ja targad inimesed, inimesed, kes on pühendunud, inimesed, kes armastavad seda, mida nad teevad, inimesed, kes hoolivad. Hoolivad nii lähedastest kui ka oma koolist.

Soovin teile rõõmsaid hetki, usku headusesse, meelerahu, väärikust, teise inimese ära kuulamist ja mõistmise tahet.

Kaunist pühadeaega teile kõigile ja kohtumiseni aastal 2022!

Olge hoitud!

Ene Saar
Tallinna Reaalkooli direktor