ROBOTIVÕISTLUS FLL finaali tulemused

konkursid

FIRST LEGO League RePLAY hooaja virtuaalne finaal on läbi ja Eesti meister kroonitud.

14. juuni toimus virtuaalne auhinnatseremoonia, mille käigus krooniti Eesti Meister 2021. Hooaeg oli pikk ja kohati segane ning väsitav, kuid võistkonnad suutsid hoida ennast siiski motiveerituna. Kokku osales hooaja vältel 68 meeskonda, neist 54 suutsid ettenähtud aja jooksul ära saata kõik vajalikud videod ning ehitada ka robot ja seda ka katsetada. Neist 20 pääsesid finaali.

Reaalkooli robootikaklubist pääses finaali võistkond Viirus (Pärtel Kukk, Uku Kurim, Jasper Tammes, Katariina Kukk, Peeter Pugal) ja robootikud Jaagup (TRK 2. kl) ja Joosep Tammes (TKP 4. kl) Robodraakonite võistkonnast.

Kohtunike sõnul oli selle hooaja meistritiitli saaja üle otsustamine eriti keeruline, kuna oli mitu väga head meeskonda! Väga tasavägilises konkuretsis saavutas “Viirus” robotimängus 540 punktiga II koha karika ja lõpptulemusena omistati neile Eesti meistri II koht. Eesti meistriks kuulutati meeskond Piroo Gustav Adolfi gümnaasiumist. Finaali tulemusi näed siit.
Eesti meistrid (I ja II) said õiguse esindada Eestit rahvusvahelisel turneel virtuaalselt, mis toimub 24-27. juuni Kreekas, Thessalonikis. Vaatamata lühikesele etteavalmistamise ajale ja juba tehtud suveplaanidele, otsustas meie meeskond Viirus väljakutse vastu võtta ning osaleda võistlusel.

Jõudu ja edu!

Ahti Pent