ROBOTIVÕISTLUS FLL eelvoorude tulemused

konkursid

31. mail avalikustati robootikavõistluse FLL RePLAY hooaja eelvoorude tulemused. RePLAY hooaeg on olnud väga emotsionaalne, põnev, kohati segane ja veniv. Kui eelnevatel aastatel kogunesid robootikud võistluskohta kokku ja pidasid võistlused ning hindamised silmast silma, siis sel aastal toimus võistlus virtuaalselt. Kogu hooaeg oli seotud uue ameeriklaste loodud platvormiga nimega REMOTE EVENT HUB, kus toimusid nii videote laadimised, hindamissessioonid, punktide andmine ning otsuste tegemine.

Meeskonnad pidid tegema videoid nii oma innovatsiooniprojektidest, roboti disainist, põhiväärtustest kui ka robotimängudest, mis tuli maikuu jooksul esitada. Tavapäraselt üle 250 meeskonnaga võistlusest võttis sel korral osa pisut üle 60 meeskonna. Reaalkooli robootikaklubist oli võistlustules juba väga kogenud võistkond “Viirus” (Pärtel Kukk, Uku Kurim, Jasper Tammes, Katariina Kukk, Peeter Pugal), kes saavutasid osalenuist meeskondadest robotimängus kõrgeima punktiskoori ja neile omistati I eelvooru meistritiitli karikas. Käesoleval nädalal osalevad nad finaalis, mis toimub samuti virtuaalselt koos online hindamissessioonidega.

Esmakordselt uues koosseisus võistles meeskond Protsessor, kuhu kuulusid õpilased Martin Pukk, Kristofer-Peeter Vares, Armis Must, Henri Mugur, Taavi Toompark, Hendrik Jaska, Jakob Sang. Tiim esines hästi ning saavutati päris head tulemused, kuid sel korral sellest finaaliks ei piisanud ning sellega lõppes nende selleaastane robootika hooaeg.

Eelvoorus astusid üles ka eelmisel hooajal debüüdi teinud pisikesed robootikud Jaagup (TRK 2. kl) ja Joosep Tammes (TKP 4. kl) Robodraakonite võistkonnast, keda auhinnati Põhiväärtuste II karikaga ja pääsesid edasi finaali.

Finaali auhinnatseremoonia toimub 14. juunil kell 16.30 virtuaalselt.

Jõudu ja edu finaaliks!