Koolivormi täika 31.05

koolielu

Tallinna Kesklinna Põhikool ja Reaalkooli Väike Maja koos kehalise kasvatuse õpetajatega korraldavad 31. mail kell 16.30 – 18.00 koolivormi täika. Kasutatud, puhtaid ja korralikke koolivormi riideid ning koolimütse saab müüa, osta, vahetada ja niisama ära anda. Müügiks võite pakkuda ka korralikke jalatseid (näiteks poiste ja tüdrukute tumedad pidulikud kingad) ning spordiriideid.

Täpsem info müüjatele:
Õpilane, kellel on midagi müügiks pakkuda, varustab oma müüdavad riided hinnasildiga, mille ühele poole kirjutab hinna ning teisele poole oma nime ja klassi ning kinnitab nähtavale kohale kauba külge.

Hinnasilt peab olema kindlalt eseme küljes, sest lahtisi hinnasilte me ei oska riietega kokku viia ning sildita esemeid võetakse annetusena ja raha nende eest ei maksta.
Oma kaup tooge koos korralikult kinnitatud sildiga 31. mai hommikul klassijuhatajale.
Raha või müümata kauba saab kätte klassijuhataja käest.

Info ostjale:
Lapsevanemad ja õpilased, ootame teid koolihoovil. Võtke kaasa peenemat sularaha, valige sobiv rõivaese ning jätke hinnasilt koos rahaga rahakarpi.
Samal ajal laotatakse välja ka kõik leitud ja kaotatud asjad – igaüks võib need ise oma silmaga üle vaadata ja tuttavad asjad kaasa võtta.

NB! Vihmase ilmaga täikat ei toimu.

Lugupidamisega
Tallinna Kesklinna Põhikooli ja Tallinna Reaalkooli algklasside ning kehalise kasvatuse õpetajad