Tallinna Reaalkooli õpilased kübervõistlusel Magic CTF

konkursid

Laupäeva, 24.04 õhtul toimus järjekordne Magic CTF, kus osalesid Eesti, Hertsegoviina ja Ameerika koolide noored ja algajad küberkaitsehuvilised. Meie õpilased võistlesid igaüks oma kodudest, kuid samas meeskondadena eakaaslastega erinevatest gümnaasiumidest ja ülikoolidest. Kokku osales võistlusel 68 võiskonda, sh Eestist 35. Rahvusvahelisel veebipõhisel küberkaitsevõistlusel saavad õpilased rakendada oma nuputamise ja koodimurdmisoskusi ning realiseerida huvi küberturvalisuse ja IT-maailma vastu.

Tallinna Reaalkooli võistkond, kuhu kuulusid Sander Simson, Gregor Ludvig Kikas, Marko Tsengov ja Albert Loog, saavutas I koha. Võistlusel pani ennast esimest korda proovile ka 7. klassi võistkond, kuhu kuulusid Kaspar Noor, Jasper Tammes ja Maarius Tass.

Palju õnne kõigile!

TalTech kutsub kõiki noori küberkaitse talente osalema augustikuus toimuval KüberNaaskli individuaalvõistusel, mille viib läbi Cybexer Technologies ja toetab Kaitseministeerium. Registreerumine on avatud! Osaleda võivad 14-26-aastased huvilised. 6.-7.08.21 toimub online eelvoor ja parimad kutsutakse edasi 18.08.21 toimuvasse põhivooru. Täpsem info ja registreerimine kybernaaskel.ee