Õpetajad Ahti Pent ja Andres Talts pälvisid Reaalkooli “Aasta inimese” tunnustuse

aitäh

Tallinna Kesklinna vanema tunnustuse “Aasta inimene” 3. märtsil 2021 pälvisid Tallinna Reaalkooli matemaatikaõpetaja Andres Talts ja töö- ja tehnoloogiaõpetaja Ahti Pent.

Tallinna Reaalkooli matemaatikaõpetaja ja klassijuhataja Andres Talts, kes toetas 2020. aasta keerulisel distantsõppe kevadel silmapaistval viisil ja ülima pühendumisega kahe gümnaasiumiklassi õpilaste edenemist matemaatikas, juhatades samal ajal ühte nendest lõpuklassidest; kes oli hea kolleeg, eestvedaja ja eriliselt süsteemselt, analüütiliselt ja metoodiliselt mõtlev sisuekspert elektroonse matemaatika sisseastumistesti väljatöötamisel ning haridustehnoloogiliste lahenduste pühendunud katsetaja ning tagasi- ja edasisidestaja.

Ahti Pent on Tallinna Reaalkooli töö- ja tehnoloogiaõpetaja 2003. aastast. Teda iseloomustab suur pühendumine õpetajatööle. Ahti teeneks on õppimist toetava hindamise põhimõtete juurutamine põhikooli II ja III kooliastmes ning töö- ja tehnoloogiaõpetuse, samuti robootika populariseerimine. Ta on õpilasi tulemuslikult juhendanud nii ainevõistlustel Eestis kui ka välisriikides. Õpilased iseloomustavad Ahtit õpetajana, kes suunab noori leidma ise innovaatilisi lahendusi. Kolleegid hindavad Ahti seltskondlikku ja muhedat meelt ning väga head tööd meeskonnas, kus ta panustab alati ühiste projektide mõtestamisesse ning õnnestumisesse.

Õnnitleme!