Meditsiinisuuna õpilased Tartu Ülikooli arstiteaduskonna aastapäeval

konkursid

15.–16. oktoobril tähistati Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 388. aastapäeva. Sel aastal toimus teaduskonverents tavapärasest erinevalt – veebisilla vahendusel. Esimesel päeval esitasid arstid, doktorandid, üliõpilased ja teadurid suulisi ettekandeid, mida oli võimalik otseülekandes jälgida ja küsimusi esitada. Teisel päeval andis Tartu Ülikooli professor Jyrki Tapio Heinämäki akadeemilise loengu teemal “Pharmaceutical nanotechnology: a science-based design and formulation of tomorrow´s nanomedicines”. Anti üle arstiteaduskonna medalid ja tunnustati teaduskonverentsi parimaid preemiatega.

Käesoleval aastal esindasid Tallinna Reaalkooli e-posterettekannetega 12. klassi meditsiinisuuna õpilased Kertu Kallaste, Kelly Kallaste ja Alex Vahter. Kertu pälvis üliõpilaste kategoorias tööga “Enneaegsusretinopaatia ravi aastatel 2007–2018 Ida-Tallinna Keskhaiglas ning selle lähi- ja ühe aasta tulem” parima ettekande preemia.

Õnnitleme!