Tallinna Reaalkooli õpilaste suurepärased saavutused keemia lahtisel võistlusel

ainevõistlused

Selle õppeaasta keemia lahtine võistlus peeti 3. oktoobril Tartu Ülikooli Moodle’is. Tallinna Reaalkooli keemiahuvilised õpilased osalesid sellel innukalt ja saavutasid väga häid tulemusi.

Vanem rühma tulemused
Esikümnesse tuli kaheksa Tallinna Reaalkooli gümnasisti.
Võimsa tulemusega hõbemedali kohale jõudis Siim Tiivel ja III koha saavutas Ralf Joosep Kask. Väga häid tulemusi näitasid veel järgmised õpilased: Martin Rahe (4. koht), Rico-Andreas Lepp (6. koht), Markus Randma (7. koht), Argo Merilo (8. koht), Ants Kärner (9. koht) ja Marko Tsengov (10. koht). Näib, et keemiaülesannete edukat lahendamist toetab lisaks järjepidevale pühendumisele ja heale loogilisele mõtlemisele ka reaal-programmeerimise õppesuuna mõtlemisviis ja –mudelid!

Noorema rühma tulemused
Nooremas rühmas võistlesid Tallinna Reaalkooli õpilased välja kaksikvõidu: I koha pälvis Gregor Ludvig Kikas ja II koha Karl Johann Külv. Väga häid tulemusi saavutasid veel Claudia Olev (5. koht), Sander Simson (10.-11. koht). 9. klassi õpilastest tulid vanemas rühmas reaalikatest kõrgeimatele kohtadele Ketlin Murro (üldarvestuses 13. koht, 9. klasside arvestuses 2. koht) ja Liisa Pata (üldarvestuses 22. koht, 9. klasside arvestuses 5. koht).
Nooremas vanuserühmas võistles 20 Tallinna Reaalkooli õpilast, kokku oli selles vanuserühmas osalejaid 87 õpilast.

Õnnitleme kõiki keemia lahtisel võistlusel osalenud õpilasi ja soovime neile edu keemiaõpingutes loodusesaladustesse süvenemisel!