Moodsa õppimise festival iduEDU

partnerid

Maailm on muutunud. Muutunud on tehnoloogiad, aeg ja vajadused. Moodsad ajad nõuavad uusi õpi- ja õppemeetodeid. Festival “iduEDU” üritab tajuda aja võnget ja toetada uute tehnoloogiate ning õppemeetodite kasutusele võtmist koolis, lasteaias ja täiskasvanuhariduses.

Uue aja tingimustes kutsume teisipäeval, 20. oktoobril 2020 osalema festivalil virtuaalselt. “iduEDU” on suunatud eelkõige haridusasutuse juhtidele, õpetajatele, õpilastele ja lapsevanematele, samuti kõigile teistele haridushuvilistele. Festivalil löövad kaasa Tallinna Ülikool, eKool, Haridus- ja Noorteamet (HARNO), Startup Estonia, koolid, lasteaiad, muuseumid, huvikoolid ja Tallinna Haridusameti 2020. aasta haridusuuenduskonkursi parimad.

Festivali peaettekande teemaks on distantsõppe kogemused ja õppetunnid Tallinna linna ja Soome koolides. Korraldatakse ka kaks kaasahaaravat teemadebatti. Oleviku debatis arutlevad eksperdid, mis juhtus õppimise ja õpetamisega 2020. aasta kevadel, tuleviku debati tulipunktis on, kuidas muutunud olukorras tagada tõhus õppimine. Töötubades jagavad oma kogemusi põnevate õpiviiside leidmisel Tallinna koolid ja lasteaiad.

Festivali kava.

Lisainfo festivali Facebookis.

Registreeru festivalile

Festival on kõigile osalejatele tasuta.

Festivali korraldavad Tallinna Haridusamet, HITSA, Tallinna Ülikool, eKool, Tallinna Reaalkool, Tallinna Inglise Kolledž, Tallinna Kesklinna Põhikool, Tallinna Keskraamatukogu, Junior Achievement Eesti, Startup Estonia.