Eripreemia rahvusvahelisel õpilasfirmade võistlusel

konkursid

Meeleolukas CoYC 2018 on nüüdseks läbi saanud ja meid ootab ees kodutee. Eile oli meil väga pikk, aga põnev ja teguderohke päev – hommikul esitlesime oma toodet stendivoorus, kus saime suhelda paljude vahvate inimestega. Boksi ilusa väljanägemise eest täname Hendrik Osulat, kes on selle imeilusa rabapildi autor, ja Ander Hindremäed, kelle käe all valmis me boksi kujundus! 

Peale lõunat toimusid žüriivestlused ja õhtul pidulik auhinnagala, kus meie armas Helin oli üks neist, kes sai JA väljapaistvaima vilistlase tiitli!!

Lühike ülevaade ka võistluse esikolmikust:
2018 Euroopa parim õpilasfirma tiitli võitsid vahvad Briti poisid SureLight’ist. Teise koha pälvis Itaalia firma OKelvin, ja kolmanda meie naaber Soome Bugman’s Best Oy) – palju õnne neile ja ka teistele võistlejatele, kes oma tubli tööga Euroopasse välja jõudsid!

Meie oleme tohutult tänulikud, et saime sellisel üritusel Eestit esindada ja võistelda koos nii paljude ägedate firmade ja inimestega – see kogemustepagas, mis me siit kaasa saime on hindamatu väärtusega. Suur-suur aitäh kõikidele, kes meid sellel teel on toetanud ja innustanud!!

ÕF sEst