Haridusministeeriumi tunnustused auhinnagalal “Tähelend 2023”

aitäh

16. novembri õhtul tunnustasid laste ja noorte annete arendamise patroon, Vabariigi Presidendi abikaasa Sirje Karis ning Haridus- ja Teadusministeeriumi kantsler Kristi Vinter-Nemvalts rahvusvahelistel võistlustel silmapaistvaid tulemusi saavutanud õpilasi ning nende juhendajaid sündmusel „Tähelend 2023“.

Juba kolmandat korda toimunud tunnustussündmuse eesmärk on väärtustada üldharidus- ja kutsekoolide õpilasi, kes 2022/2023. õppeaastal pälvisid medali või koha esikolmikus vähemalt seitsme osavõtjariigiga võistlusel, olümpiaadil või konkursil.

Reaalkoolist pälvisid tunnustuse õpilased Ellen Marigold Roper, Gregor Ludvig Kikas, Karl Johann Külv (lõpetasid 2023.a) ning Frederik Roostfeldt (9. kl), Jasper Vähk (9. kl), Liisa Pata (12. kl), Mihkel Rannut (11. kl), Saskia Põldmaa (11. kl), Richard Johan Kaup Lapõnin (12. kl) ning nende juhendajad Mart Kuurme, Toomas Reimann, Andrus Kangro, Martin Saar, Piret Karu, Tiina Talvi.
Õnnitleme!

Foto: Aron Urb / HTM