Esikohad Laidoneri jooksus

sport

Neljapäeval, 21. septembril toimus Viimsi mõisapargis kindral Johan Laidoneri XXIV olümpiateatejooks. Distants 8x750m ja ilmastikutingimused olid oivaliselt päikselised, osavõtt meeldiv. Reaalikad osalesid isamaalisel teatejooksul kõikides võistlusklassides ja stardipüstolit paugutas Gerd Kanter!

Reaali noorkotkad koosseisus Jasper Vähk, Ralf Filip Kivari, Tau Sebastian Mölder, Sebastian Suppi, Käsper Kalda, Sixten Suppi, Gustav Salm, Markus Tõnisson saavutasid põhikoolide arvestuses väärika I koha.

Gümnaasiumi tüdrukute võistkonnas jooksid Emma Priisaar, Annika Märtin, Kretel Kaljumäe, Mirtel Klaar, Kaisa-Maria Oll, Mirtel Madlen Siimar, Krõõt Kudeviita, Brigitte Pärn, Mariann Koik. Tüdrukud saavutasid suurepärase I koha.

Gümnaasiumi noormeeste võistkonnas jooksid Mikk Sameli, Tristan Aik Sild, Georg Kalme, Henrik Kitt, Gert Martin Savitsch, Chris-Robin Talts, Richard Kaup-Lapõnin, Oliver Grauen ning saavutati vägev I koht.

Õnnitleme sisuka jooksu eest ja täname korraldajaid ladusa, isamaalise korralduse eest!

Pum-tšiga-pum!