Aita leida Reaalkoolile Reaali Laul! 

partnerid

Reaali vilistlaskogu on algatanud projekti, et leida Reaalkoolile uus Reaali Laul. Otsime just oma vilistlaste, õpilaste, õpetajate või ka lastevanemate hulgast sobivaid laulusõnade autoreid!
Kontseptsioon: Reaali Laul oleks Reaali kogukondi ühendav, positiivne laul, mida lauldaks vabamas õhkkonnas toimuvatel üritustel. Näiteks kooli sünnipäeval, staadionil toimuvatel aktustel, kooli lõpupidudel, erinevatel traditsioonipidudel (nt vilistlaspidu), aktuste lõpetamisel jne. Laul peaks olema lauldav kõikidele, sh 1.-12. klassi lastele.

Laulu ideekavand: laul peaks olema positiivse sõnumiga, krapsakas, võib olla kerge viguriga, kaasahaarava või isegi humoorika tekstiga (kuid siiski mitte lorilaul). Laul peaks olema küllaltki lühike ja lihtne, koosnema u 2-3 salmist ning meeldejäävast lihtsast/lühikesest refräänist. Laul ei peaks olema liialt pühalik ega pidulik, kuna nendel juhtudel kasutatakse peamiselt riigihümni.

Kui idee Sind kõnetab, siis palun saada oma sisend . Samuti võid täiendavate küsimuste korral helistada (5162982). Ootame teie panust 31. oktoobriks!

Reaalkooli Vilistlaskogu