Reaali Rammumees 2023 on Karl-Andres Parts

koolielu

22. mail toimus kümnendat korda Georg Lurichi nimepäeva auks gümnaasiumi rammumeeste klassidevaheline võistlus. Kavas oli viis ala: jõurada, autovedu, rinnalt surumine, jõutõmme ja raskushoie. Võitis mitmekülgseim rammumees!

Reaali Ramm 2023 meister on Karl-Andres Parts 138. lend, hõbedale tuli Tristan Imala 139. lend ja pronksile Ainar Leedu 138. lend.

Autoveo rändkarika sai sel aastal Tristan Imala!

Märkimist väärib ajalooline tõsiasi, et esmakordselt osales võistlusel ka tütarlaps ning sooritas väärikalt kõik viis ala (autoveost jõutõmbeni). Täname kõiki rammumehi vägevate, hingestatud soorituste eest: Pärtel Kukk, Harriet Habicht, Sander Nemvalts, Johannes Pallon, Tristan Imala, Hans Joosep Altroff, Karl-Andres Parts, Jaan Peeter Viljamaa, Ainar Leedu.

Tänud kõikidele abilistele, REKile, publikule!

Pum-Tsiga-Pum!

Foto: Karl Joosep Onoper