Vene keele kui võõrkeele olümpiaadi lõppvoor

ainevõistlused

14. märtsil Tallinna Ülikoolis toimus vene keele kui võõrkeele olümpiaadi lõppvoor. Reaalkooli esindas rekordarv õpilasi: Katariina Aas, Krõõt Kudeviita, Alina Vassiljeva, Tobias Palm, Mia Marie Sukles, Michelle Šusta ja Marta Novikova. Osalejad võistlesid kahes grupis: B1 ja B2 keeleoskusega.

Käesoleva aasta teemaks oli Vene näidend Eesti teatrites (Русская пьеса в театрах Эстонии). Ettevalmistuse käigus külastasid õpilased erinevaid etendusi ja laiendasid silmaringi Eesti teatrikunsti valdkonnas. Kasuks tulid ka kirjanduse tunnis omandatud teadmised.

Kõik osalejad olid väga tublid, said rikka kogemuse ja uusi teadmisi. B1-taseme grupis saavutas 3. koha Mia Marie Sukles.

Palju õnne! Õpilasi juhendasid Tatjana Truuväärt-Grubeljas ja Natalja Siniorg.

Foto: Pixabay