Kindral Johan Laidoneri XXIII olümpiateatejooks

sport

Neljapäeval, 22. septembril toimus Viimsi mõisapargis kindral Johan Laidoneri XXIII olümpiateatejooks. Distants 8x750m ja ilmastikutingimused olid oivaliselt päikselised, osavõtt meeldiv. Sel aastal osales koolide ja sõpruskondade arvetuses rekordarv võistkondi. Reaalikad osalesid isamaalisel teatejooksul kõikides võistlusklassides.

Reaali noorkotkad koosseisus Jasper Vähk, Ralf Filip Kivari, Kaspar Noor, Artur Ševerev, Mattias Eisler, Jakob Aus, Kaur Kalle, Oskar Treffner saavutasid põhikoolide arvestuses väärika I koha.

Gümnaasiumi tüdrukute võistkonnas jooksid Emma Priisaar, Mei Margaret Tatter, Birgit Reintam, Mirtel Klaar, Kaisa-Maria Oll, Krettel Klaar, Nora Parik, Eliise Raamat. Tüdrukud saavutasid suurepärase I koha.

Gümnaasiumi noormeeste võistkonnas jooksid Karl-Martin Laasberg, Karl Gustav Jurtšenko, Marten Henrik Kelement, Mikk Sameli, Tristan Aik Sild, Georg Kalme, Eke Tooming, Oskar Pukk ning saavutati vägev I koht.

Õnnitleme sisuka jooksu eest ja täname korraldajaid ladusa, isamaalise korralduse eest!

Pum-tšiga-pum!