Aasta ettevõtlik õpetaja on Margit Luts

aitäh

Haridus- ja Teadusministeeriumi ettevõtlus- ja karjääriõppe programmi Edu ja Tegu tunnustuskonkursil valiti ettevõtlikuks õpetajaks Margit Luts.

Tallinna Raalkooli klassiõpetaja Margit Luts tegeleb ettevõtlusõppega juba rohkem kui 15 aastat ja on selle aja jooksul nakatanud oma loovate õpiviisidega nii õpilasi kui kolleege. Lisaks on ta panustanud ettevõtlusõppe arendamisse nii Tallinna Reaalkoolis kui vabariigis. Tänu tema initsiatiivile saavad kõik Tallinna Reaalkooli õpilased esimesest kooliaastast alates omandada rahatarkusi ning ettevõtluse alusteadmisi. Ta otsib alati võimalusi, et kõik õpilased saaksid ettevõtluskogemuse ning tema eestvedamisel lõimivad ka kaasõpetajad ettevõtlus- ja karjääriõpet nii erinevatesse tundidesse kui kooliülestesse projektidesse ja üritustesse.

Vaata lähemalt siit.

Meediakaja:

  • Aasta ettevõtlikud õpetajad: laske lastel vigu teha ja vastutada, ainult nii nad õpivadki. Loe siit.
    Postimees, 11.11.2021