Füüsikaolümpiaadi lõppvooru tulemused

ainevõistlused

9. juunil toimus Eesti eri piirkondades füüsikaolümpiaadi lõppvoor. Parimad realistid ainevõistlusel olid:

  • põhikooli (8. – 9. klass) arvestuses Georg Ludvig Kikas (6. koht, III järk, 9. klasside 5. koht), Endrik Einberg (7. koht, III järk, 9. klasside 6. koht), Saskia Põldmaa (10. koht, III järk, 8. klasside 2. koht), Henri Peterson (11. koht, III järk, 9. klasside 9. koht), Liisa Pata ja Tuule Lintrop (diplom);
  • gümnaasiumi (10. – 12. klass) arvestuses Kaarel Kivisalu (1. koht, I järk), Jarl Patrick Paide (3. koht, II järk), Martin Rahe (5. koht, II järk), Carmen Meinson (10. koht, III järk), Ralf Joosep Kask (14. koht, III järk, 10. klasside 1. koht), Marko Tsengov, Kaur Reidma, Kregor Ööbik, Marten Rannut ja Robert Suigusaar (diplom).

Õnnitleme!

Täname juhendajaid õpilaste ettevalmistamise eest!

Lisainfo siit.

Foto: Pixabay