Eesti Parim Minifirma 2020 on Tallinna Reaalkooli minifirma MF AirCraft

konkursid

15. mail toimus võistlus “Eesti parim minifirma 2020”. Riigis oleva eriolukorra tõttu toimus võistlus täiesti kontaktivabalt ning interneti vahendusel.

14 finalisti sekka pääses Tallinna Reaalkooli minifirma MF HAJAK, kes toodab dekoratiivseid geelküünlaid, mis mõjuvad efektse sisustuselemendina. Minifirmade võistlusel III koha teenis MF Kookos, kes valmistab looduslikke ja käsitsi valmistatud huulepalsameid. Võistluse “Eesti Parim Minifirma 2020” võitis Tallinna Reaalkooli minifirma MF AirCraft. Taaskasutatud lennuki keredetailidest ja turvavarustusest aksessuaare valmistav minifirma AirCraft võitis žürii südamed oma tugeva meeskonna ja entusiasmiga!

Juhendaja Egle Pihlap, mentor Riin Saar.

Õnnitleme võitjaid!