Tallinna päeva e-etteütlus

partnerid

Tähistagem Tallinna päeva targalt, huvitavalt, turvaliselt ja kontaktivabalt! Olete kogu kooliperega oodatud panema end proovile ülelinnalisel e-etteütlusel Tallinna päeval, 15. mail kell 12.

Etteütluse teema on alati olnud seotud Eesti kirjanduse ja kultuuriga ning Tallinna ajalooga. Seekordne etteütlus on pühendatud legendaarsetele tallinlastele Jaan Krossile ning Georg Otsale, kelle 100. sünniaastapäeva me tänavu tähistame. Etteütluse teksti loeb näitleja Märt Avandi (vt videot).

Oma keeleteadmisi saab värskendada juba enne etteütlust. Pole ju tegu pelgalt võistlusega, vaid tähelepanu all on hea eesti keele oskus laiemalt.

Ettevalmistavad tunnid toimusid 30. aprillil ja 7. mail kell 12.00, neid saab järelvaadata siit. Esimese tunni teema oli “Uudista uudissõnu, ära võõrista võõrsõnu!” (õpetajad Irene Artma ja Piret Järvela) ning teise tunni teema “Suur ja väike algustäht – ühed tähtsad mõlemad!” (õpetaja Igor Kaasik).

TV teeb üritusest otseülekande Tallinna Facebook’i lehel, Youtube’is ja etteütluse veebilehel. Loodetavasti püstitame koos uue osalusrekordi, sest e-etteütlusel kohtade arv osavõttu ei piira.