Geograafiaolümpiaadi lõppvooru tulemused

ainevõistlused

Reedel, 8. mail toimus tänavune geograafiaolümpiaadi lõppvoor. Tavaolukorras oleks võisteldud Valgas, kuid praeguses eriolukorras viidi üritus läbi veebipõhiselt HITSA Moodle’i keskkonnas. Võistlusel osales 119 õpilast, neist 23 reaalikat.

7. ja 8. klassi õpilastele koosnes olümpiaadi lõppvoor kahest osast: testist ja virtuaalsest maastikuvõistlusest. 9. klassi õpilastele ja gümnasistidele lisandus ka kolmas ülesanne, kus tuli paberile koostada teatud nõuetele vastav kaart, see pildistada ja üles laadida. Ülesannete lahendamisel tuli õpilastel internetist infot otsida ja kasutada kaardirakenduste (Maa-ameti kaardiserver ja Google Maps) võimalusi.

  • 7. klassis I järk – Ingrid Hints, II järku jagasid Joosep Andreas Laats, Katarina Jaska, Rain Alar Laurimaa.
  • 8. klassis II järk – Birgit Reintam, 7. koht Liisa Pata, 9. koht Tuule Lintrop.
  • 9. klassis II järk – Iir Niinemaa, 9. koht Tristan Šaraškin.
  • Gümnaasiumi tulemused: I järk – Markus Vaher, 8. koht Willem Klaassen, 9. koht Robert Suigusaar.

Täname kõiki olümpiste pingutuse eest! Aitäh juhendajatele Aile Neimann ja Piret Karu.

Täpsemad tulemused on TÜ Teaduskooli kodulehel https://www.teaduskool.ut.ee/et/olumpiaadid/geograafiaolumpiaad