Võimlemisfestival

sport

7. märtsil toimus Rapla Sadolin Spordihoones Eesti Koolispordi Liidu Võimlemisfestival, kus osales 22 rühma üle 240 õpilasega üle vabariigi. Reaalkooli õpilaste kolm rühma võistlesid liikumisrühmade arvestuses. 1. klassi rühm 25 õpilasega esitas kava “Sõit”, 2. klass 16 õpilast esines kavaga “Suvised mängud” ja 10. klassi poisid Mihkel Paumverk, Jakob Ross, Rednar Piller, Aleksander Nero ja Marken Truu esinesid kavaga ” Telefoninumber”. Kõik meie esinejad said tunnustatud auhindadega, 1. klass sai eriauhinna sportlikuma kava eest, 10. klass originaalsema kava eest ja 2. klass pälvis I kooliastme laureaaditiitli.
Täname kaasabi eest meie vil!107 Eveli Rebane ja vil!110 Aina Ambrosius ning kõiki õpilasi tubli esinemise eest!

Vaata videoülekannet http://video.carlnet.ee/voimlemisfestival2020/

Thea Turulinn (Tallinna Reaalkooli kehalise kasvatuse õpetaja)