Bioloogiaolümpiaadi lõppvoor gümnaasiumile

ainevõistlused

7. ja 8. märtsil toimus bioloogiaolümpiaadi gümnaasiumiastme lõppvoor Tartus, kus meie õpilased esinesid väga edukalt: esimeste 22 hulgas oli üldarvestuses 11 reaalikat, sealjuures  I koht – Sofia Marlene Haug, III koht – Martin Rahe, 5. koht – Anna Pauliina Rumm, 8. koht – Andreas Simson, 10. koht – Kaur Reidma ning järgnesid Kertu Birgit Anton, Elisabeth Undrits, Hanna-Triinu Järvine, Lee Ann Madisson, Liisa Mai Ümarik, Elina Karlsson.  Teooriavooru parim oli Sofia Marlene Haug ja praktiliste tööde edukaim oli Andreas Simson.

31. rahvusvahelise bioloogiaolümpiaadi, mis toimub Jaapanis, Nagasakis, kandidaatideks kutsuti Sofia Marlene Haug, Martin Rahe, Andreas Simson, Kaur Reidma ja Kertu Birgit Anton. Edukat kandideerimist neile!

Aitäh juhendajale Kersti Veskimets.

Täpsemalt saab vaadata tulemusi.

Foto: Tartu Ülikooli teaduskool