Ülelinnaline võistlus Keeleklipp 2020

konkursid

Kutsume kõiki õpilasi videoklippe looma.

Keeleklipp võib olla kuni 1 minuti pikkune ja selle võib salvestada mobiiltelefoni, fotoaparaadi või videokaameraga. Video peab olema laiupidi, kuvasuhtega 16:9, MP4-formaadis ja 1080p (FullHD) või parema kvaliteediga.

Tallinna linn koostöös Eesti Keele Instituudi ja Tallinna munitsipaalkoolide eesti keele õpetajatega kutsub Tallinna koolinoori osa võtma Tallinna päeva raames toimuvast keeleteemaliste videoklippide võistlusest, mis on pühendatud digikultuuri aastale.

Võistlustöid hinnatakse neljas vanuserühmas: 1.‒3. klass, 4.‒6. klass, 7.‒9. klass ja gümnaasium.

Žüriisse kuuluvad Balti Filmi- ja Meediakooli õppejõud, Eesti Keele Instituudi esindajad, Tallinna Linnavalitsuse meediaspetsialistid ja igas vanuserühmas ka üks õpilane.

Saatke keeleklipid oma eesti keele õpetajale hiljemalt 09. märtsiks!

Foto: Pixabay