Koolinoorte murdmaajooksu meistrivõistlused Nõmmel

sport

8. oktoobril toimusid Nõmme Spordikeskuse radadel koolinoorte murdmaajooksu meistrivõistlused. Reaalikate kestusjooksjad osalesid kõikides võistlusklassides ja erilises hoos oldi võistkondlikus arvestuses. Põhikooli võistkond saavutas 44 kooli konkurentsis suurepärase I koha ja gümnaasiumi koondis 36 kooli seas samuti I koha! Oleme mõlemas võistlusklassis linna meistrid!

Parimad individuaalsed tulemused: Birgit Veldi gümnaasiumi tüdrukute 1000m jooks I koht, Karl Mell gümnaasiumi noormeeste 3000m jooks II koht, Kaspar Päärson gümnaasiumi noormeeste 3000m jooks V koht.

Põhikooli koondis: Henrik Kitt, Konrad Kudeviita, Mikk Sameli, Karl Gustav Jurtšenko, Risto Pernits, Oskar Mägi, Martin Tikerpäe, Tristan Aik Sild, Mirtel Klaar, Mei Margaret Tatter.

Gümnaasiumi koondis: Kaspar Päärson, Karl Mell, Oskar Miller, Mihkel Paumverk, Andreas Toomas Kuusk, Karl Mattias Arulepp, Birgit Veldi, Liina Rohtla, Liisbet Saar, Iris Tamsalu, Sofia Marlene Haug.

Pum-tšiga-pum!
Õnnitleme!

Rait Eslon