Moodsa õppimise festival „iduEDU“

partnerid

Reedel, 25. oktoobril 2019 kell 11-16 toimub Tallinna kesklinna hariduskvartalis moodsa õppimise festival „iduEDU“ õpetajatele, õpilastele ja lapsevanematele.

Päeva esimene pool on sisustatud peamiselt haridustöötajatele ning teine lastele, õpilastele ja lastevanematele, kuid midagi huvitavat enda jaoks leiad kindlasti igal ajal. Saad kaasa lüüa huvirallil, näha ja katsuda uudseid tehnika-vidinaid, kuulata arutelusid, mõtiskleda tänapäeva hariduse väljakutsetest ja teha palju muud. Päeva lõpuks oled pungil uutest ideedest ja värskest energiast!

Töötube viivad läbi Tallinna Haridusameti 2019. aasta haridusuuendus-konkursi parimad ning hariduskvartali koolid, samuti eKool, HITSA ja Startup Estonia. Oma panuse annavad ka õpilasfirmad, tutvustades oma tehtut ja innustades olema ettevõtlik. Keskraamatukogus keskendutakse elukestvale õppimisele.

Näitusealal tutvustavad firmad uuenduslikke ja seni pigem tavatuid võimalusi, mida õpetamisel-õppimisel kasutada. Innukamate osalejate vahel loositakse auhindu ning oodata on üllatusesinejat.

Täpse ajakava ja võimaluse registreeruda leiad aadressilt expo.ekool.eu. Eelregistreerimine on avatud. Leiate lingi iga töötoa juurest.

Festival on kõigile osalejatele tasuta.

Festivali korraldavad Tallinna Haridusamet, HITSA, Tallinna Ülikool, eKool, Tallinna Reaalkool, Tallinna Inglise Kolledž, Tallinna Kesklinna Põhikool, Tallinna Keskraamatukogu, Junior Achievement Eesti, Startup Estonia ja In Nomine.

Moodsa õppimise festival “iduEDU” on nomineeritud Haridus- ja Teadusministeeriumi konkursil “Eestimaa õpib ja tänab 2019”.