Tallinn tunnustas ja tänas …

aitäh

Tallinn tunnustas ja tänas rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud õpilasi ja nende juhendajaid.

29. augustil 2019 toimus Raekojas pidulik vastuvõtt rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud õpilastele ning nende vanematele, juhendajatele ja koolide direktoritele. Tallinna õpilased võitsid kokku 16 medalit, millest 11 tõid meie õpilased.

Enim medaleid võitsid reaalikad Anna Pauliina Rumm (kuld ja pronks), Kaarel Kivisalu (kaks hõbedat ja pronks) ning Andreas Simson (hõbe ja pronks), kuldse medali võitis Robin Haljak, hõbemedalid Sofia Marlene Haug ja Martin Rahe ning pronksmedalid Kaarel August Kurik, Andreas Must ja Mihkel Jakobson. Väärikalt esinesid ka Kaarel Vesilind, Jarl Patrick Paide ja Hans Kristjan Veri.

Raekotta olid palutud nende õpetajad-juhendajad Martin Saar, Piret Karu, Mart Kuurme, Andres Talts ja Kersti Veskimets. Meie direktor Ene Saarel oli taas põhjust rõõmustada  meie tublide õpilaste üle.

Vaata ka: https://www.tallinn.ee/…

Foto: Tallinna Haridusamet