Getter Saar ja jalgpall

huvitegevus

Äsja Tallinna Reaalkooli lõpetanud Getter Saar (vil!134) leidis esimest korda tee jalgpalli juurde juba algklassis, kuid tõsisemalt alustas treeningutega 2015. aastal kui oli liitunud FC Flora noortetreeningutega. Juba 2016. aastal kaasati Getter FC Flora naiskonna juurde. Flora naiskond pallib igapäevaselt Eesti naiste meistriliigas.

Getter sai oma esimese noortekoondise kutse 2016. aastal ning on esindanud Eestit nii U17 kui ka U19 vanuseklassis. Oma naiste A-koondise debüüdi tegi Getter 2018. aastal, kui Eesti naiskond mängis sõpruskohtumise Türgi koondisega.

Tallinna Reaalkooli on Getter esindanud Tallinna koolinoorte meistrivõistlustel jalgpallis alates põhikoolist. Ajal mil Getter õppis gümnaasiumis, jõudis Tallinna Reaalkooli jalgpallinaiskond igakord esikolmikusse.

Saavutused:

  • Eesti naiste meistritiitel 2018
  • Eesti naiste superkarikas 2018, 2019
  • Eesti naiste karikas 2019
  • Balti liiga 2018 3. koht
  • A-koondise Balti turniir 2018 2. koht, 2019 3. koht
  • U19 Balti turniir 2017 2. koht

Getterit ning Flora naiskonda on võimalik näha mängimas augusti alguses, sest Flora võõrustab esimest korda naiste Champions League alagrupiturniiri ning võitleb koha eest Champions League põhiturniiril.

Getter Saar (vil!134)