Suurepärased tulemused rendžus ja gomokus

konkursid

1.–10. juulil toimusid Karepal Euroopa noorte meistrivõistlused rendžus ja gomokus, kus Reaalkooli õpilased esinesid väga hästi! Markus Ikla võitis kuni 16-aastaste poiste vanusegrupis kuldmedali nii rendžus kui gomokus ning hõbeda gomoku välkturniiril. Kirke Koni (U16 tüdrukud) saavutas gomokus hõbe- ja sama ala välkturniiril kuldmedali. Karl-Ustav Kõlar (U16) pälvis gomokus hõbemedali ja oli välkturniiril 5. Ardi Raag (U16) võitis välkgomokus pronksi ning sai tavarendžus ja -gomokus 5. koha.

Tublisti mängisid ka Martin Pukk (U12), kes saavutas rendžus 6. ja gomokus 7. koha ning Karl-Mattias Moor, kes sai samal ajal toimunud tugevakoosseisulisel avatud rendžuturniiril 4. koha.

Vt: http://www.renju.net

Ants Soosõrv (osalejate treener Kullo mõttemängude ringis)