Robootikavõistkond “Viirus“ FIRST Global Innovation Awardil San Joses

partnerid

Anna oma hääl Global innovation Award võistlustel reaalikatele ja jaga linki teistega. 

Kuigi kooliaasta ja koolirobootika hooaeg on läbi saanud on Reaalkooli robootikavõistkond “Viirusel“ käed- jalad veel tööd täis. Valmistutakse 30.06-02.07 San Joses Californias toimuvaks FIRST® LEGO® League Global Innovation Awardi lõppvõistluseks.

Peale FLL Eesti hooaja finaalvõistlust märtsis esitati nad oma projekti ja uurimistööga FIRST® LEGO® League Global Innovation Award nominendiks. Seejärel osaleti aprilli keskel Houstonis FLL maailmameistrivõistlusel, kus kuulutati välja FIRST Lego League programmi Global Innovation Award 20 finalisti kogu maailmast, kelle projektid olid kohtunike hinnangul innovaatiliste lahendustega. Võistkonnale „Viirus“ omistati auväärne Global Innovation Awardi finalisti tiitel ja neil on ainukordne võimalus osaleda 30.06-02.07.2019 San Jose Californias toimuval lõppüritusel.

Tegemist on põhikooli II ja III kooliastme õpilastele suunatud “Ajujahi” tüüpi lõppvõistlusega, kus algprojekti ideed on välja töötatud robootikavõistluse First Lego League käigus. Käesolevaks võistluseks tuleb tiimil arendada oma projekti, ettevalmistauda „pitchi“ kõneks (müügikõneks) ja pidada arendustegevuse päevikud. Ettevalmistuse käigus osaleti “pitchi” loomise virtuaalkoolitustel ja saadi rahvusvahelistelt ekspertidelt personaalset mentorlust.

Tiimi projektiga ja nende „elevator pitchiga“ saab tutvuda nende kodulehel.

Võistluse käigus selgitatakse välja ka publiku lemmiku auhind – anna oma hääl World innovation Award võistlustel eestlastele!

Võistlusel osalemiseks viis tiim koos teiste robootikahuvilitest koolikaaslastega läbi 28.05 Jurmalas SEB panga konverentsil robootikaalase töötoa.

Tiimi tegemistel saab pilku peal hoida nende Facebooki lehel. Auhinnatseremoonia ülekannet saab vaadata 03.07 alates kell 6.30 (põhitseremoonia 7.30) hommikul.

Elame omadele kaasa ja hoiame pöialt!