Toimus loodusteaduste olümpiaadi lõppvoor

ainevõistlused

20. -21. aprillil toimus Tartus Eesti loodusteaduste olümpiaadi (ELO) lõppvoor, kuhu piirkonnavooru tulemuste põhjal oli kutsustud 53 põhikooli õpilast, kes olid sündinud 2003. aastal või hiljem. ELO süsteemis lahendatakse piirkonnavoorus keemia, füüsika ja bioloogia ainetest lõimitud teooriaülesandeid ning lõppvoor pühendatakse praktiliste ülesannete lahendamisele. Tulemuste arvestust peetakse teooria ja praktika kohta eraldi ning lõpuks koostatakse kahe vooru põhjal koondarvestus.

Tallinna Reaalkoolist olid Eesti loodusteaduste olümpiaadi lõppvoorus paremad Gregor Ludvig Kikas (2. koht), Liisa Pata (6. koht, parim tulemus 7. klassi arvestuses), Karl Erich Sooaru (8. koht) ja Ellen Roper (10. koht).

Palju õnne!

Kõiki tulemusi saab näha Teaduskooli kodulehel.