Reaalsed Küpsetised parima minifirma võistlusel

konkursid

16. aprillil toimus Valgas Eesti parima minifirma võistlus, milles osales ka MF Reaalsed Küpsetised. Võistlus koosnes kolmest etapist: aruanne, stendivoor ja lavaesinemine. Õpilased saavutasid tugevas konkurentsis Büroomaailma eripreemia väga hea meeskonnatöö ja õpikogemuse mõistmise eest. Minifirmasse kuuluvad 7. klassi õpilased Mathias Tempel, Tristan Šaraškin, Oliver Villomann, Tristan Villomann, Martin Värton ja Gregor Gerretz. Õpilasi juhendavad õpetajad Egle Pihlap ja Riin Saar.

Õpilaste muljed võistlusest:

Alguses tundus see kõik hirmutav, kuid lõpuks polnud see pooltki nii hull.
Enne esinemist oli närv väga suur, kuid laval olles see kadus. Sain aru, et hea ettevalmistus on oluline.
Oli hea näha, kui palju minifirmasid Eesti peale on ning mis on nende tase.

Palju õnne võitjatele!