Väga head tulemused mõttemängudes

sport

10.-11. märtsil toimusid Laagri koolis Eesti koolide võistkondlikud karikavõistlused gomokus. Osalenud 38 tiimi hulgas võitis Prantsuse Lütseumi järel hõbemedali Reaalkooli I võistkond koosseisus Markus Ikla, Ardi Raag ja Karl-Ustav Kõlar. Hästi esines ka Reaalkool II võistkond (Tuuli Tiivel, Anna-Brigita Topkin, Oskar Pukk, Arko Leok ja Erko Olumets), kes lõpetas 5. kohaga.

22. märtsil lõppes mõttespordi olümpiaad, mille neli vooru neljal alal (male, kabe, gomoku, sudoku) olid Reaalkooli õpilastele väga edukad. Üksikalade parimad lõpptulemused olid järgmised: males lõpetas 5.-9. klassi arvestuses Grete Olde II kohaga, Ardi Raag oli 4. ja Karl-Ustav Kõlar 8.; gümnaasiumi tasemel sai Margareth Olde II koha, Hans Kristjan Veri oli 9. Kabes olid nelja vooru kokkuvõttes parimad reaalikad Hans Robert Kannukene 4. ja Patrick Magnus Tohver 10. kohaga. Gomokuturniiril võitis I koha Markus Ikla ja II koha Ardi Raag, Karl-Ustav Kõlar oli 6. Sudokus oli parimad Anna-Brigita Topkin I ja Ardi Raag II kohaga, Gregor Ludvig Kikas 6., Markus Ikla 7. ja Jan Sebastian Tammekun 10. koht.

Nelja ala kokkuvõttes võitis 5.-9. klasside hulgas I koha Ardi Raag ja III koha Markus Ikla, Karl-Ustav Kõlar oli 4., Gregor Ludvig Kikas 15. ja Jan Sebastian Tammekun 16.; gümnaasiumi astmes oli Georg Nero 18.
Kokku osales õppeaasta kestel toimunud voorudes 885 Eesti koolide õpilast.

Üksikasjalik info on kirjas vint.ee lehel, sh mõttemängude olümpiaadi koondtulemused ja gomokuturniiri tulemused.

Õnnitleme!