Reaalkooli õpilased võistlustantsus edukad

sport

10. veebruaril toimusid Tartus tantsuspordi Eesti meistrivõistlused ladina tantsudes. Hõbemedal Juunior 2 vanuseklassis (14-15-aastased) Patrik Roostfeldt partneriga, võistles 32 paari. Hõbemedal Lapsed 2 vanuseklassis Frederik Roostfelt partneriga, pronksmedal Ralf Oliver Purje partneriga. Lapsed 2 vanuseklassis võistles 22 paari. Väikeste tantsijate Lapsed 1 vanuseklassis kuldmedal meie kooli õpilastele – Maximilian Johan Helenius ja Regina Peik, võistles 6 paari.

27. jaanuaril Tallinnas toimunud tantsuspordi standardtantsude Eesti meistrivõistlustel said pronksmedali Lapsed 2 vanuseklassis Ralf Oliver Purje partneriga, võistles 23 paari. Väikeste tantsijate Lapsed 1 vanuseklassis said samuti pronksmedali Maximillian Johan Helenius ja Regina Peik, võistles 5 paari.

Õnnitleme tublisid tantsijaid kõrgete saavutuste puhul!