Tallinna koolinoorte meistrivõistlused ujumises

sport

30. jaanuaril toimus Sõle Spordikeskuse ujulas Tallinna koolinoorte teateujumise meistrivõistluste finaal. Nädal varem olid eelujumises finaalkoha kaheksa kiirema kooli seas lunastanud nii Reaalkooli tüdrukud kui ka noormehed.
Tüdrukud saavutasid 10x50m teateujumises tubli II koha ja noormehed V koha.

Tüdrukute võistkonnas ujusid: Kertu Kaare, Katrin Paju, Mia Ööbik, Birgit Saliste, Carmen Sandra Kuusk, Gerli Savila, Helen Pais, Ronja Mändmaa, Mirtel Siimar, Nora Miller, Reeli Siimar Hanna Kübard, Laura Helena Koppel, Milena Vaakmann.

Noormeeste võistkonnas ujusid: Mattias Kaspar Krõlov, Jüri Kozlik, Andreas Simson, Simon Fox Kuuse, Robin Liksor, Sten Marcus Nelson, Christopher Kaare, Karl Herodes, Karl Mell, Kaarel Paal, Kristjan Allas.

Õnnitleme!