Töökate meisterdajate töötuba

konkursid

19. oktoobril toimus Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasiumis VIII festival „Töökate meisterdajate töötuba“, mis oli seotud lastekirjanike Kornei Tšukovski ja Samuil Maršaki teostega. Festivalil osales kolmteist kooli. Tallinna Reaalkoolist osalesid 6.-7. kl õpilased Amanda Maljugina, Maksim Budanov, Alar-Joel Möldre, Anette Auväärt, Jaan Peeter Viljamaa, Mathias Tempel ja Tristan Šaraškin, kes eelnevalt olid lugenud nende autorite teoseid.
Festivalil osalesid õpilased erinevates töötubades, kus nad said küpsetada kooke, maalida maske, kaunistada patja, teha täpistehnikas magnetit, panna kokku mosaiiki, joonistada tegelasi, teha pärlitest erinevaid kujukesi ja töötada vahatehnikas. Lastele väga meeldis töötubades osalemine ning nad soovivad osaleda ka järgmisel aastal.
Õpilasi valmistas ette ja juhendas vene keele õpetaja Niina Karamkova.