Tallinna koolinoorte meistrivõistlused murdmaajooksus

sport

3. oktoobril toimusid Nõmmel koolinoorte murdmaajooksu meistrivõistlused. Vaatamata kehvadele ilmastikuoludele võtsid reaalikad kõikidest vanuseklassidest maksimaalse lubatud koosseisuga osa ja esinesid sitkelt, nobedalt! Kokku osales erinevates võistlusklassides Tallinna koolidest 664 jooksjat!

Kokkuvõttes saavutas Reaalkooli põhikooli meeskond III koha ja gümnaasium II koha.

Parimad individuaalsed tulemused:

  • Kaspar Päärson – 2000m jooks IV koht
  • Joonas Mattias Laur – 1000m jooks III koht
  • Rainer Kravets – 3000m jooks II koht
  • Tauri Miggur – V koht
  • Hanne Tõnts – 500m jooks III koht

Täname osavõtu eest ja õnnitleme: Kaspar Päärson, Mihkel Paumwerk, Markus Parts, Joonas Mengel, Märten Tropp, Mathias Külvi, Villem Puusaag, Mileena Vaakmann, Trine-Marie Land, Kelly Kallaste, Liina Rohtla, Joonas Mattias Laur, Kristofer Veismann, Tauri Miggur, Rainer Kravets, Joosep Näks, Karl Mell, Hanne Tõnts, Epp Paalberg, Iris Tamsalu, Kristin Tropp, Maria Pernits