Tallinna koolinoorte meistrivõistlused teatejooksudes

sport

13. septembril toimusid Kalevi staadionil koolinoorte teatejooksude meistrivõistlused. Põhikooli tüdrukud saavutasid 10x60m jooksus IV koha ja poisid I koha. Gümnaasiumi tüdrukud võitsid pronksmedali 10x100m jooksus ja noormehed said 4x800m jooksus II koha. Kokkuvõttes tuli Reaalkool põhikoolide arvestuses I kohale ja gümnaasium V kohale. Tallinna Reaalkooli esindasid:

  • põhikooli arvestuses: Triine-Marie Land, Liina Rohtla, Brigitta Tamsar, Kelly Kallaste, Rhea Kõivutalu, Lore Karilaid, Gretel Tiivel , Doris Nurk, Mona Tolmats, Marta Huimerind, Mirtel Klaar, Marek Talv, Mathias Külvi, Andreas Laksberg, Herman Hõrrak, Hugo Kivilo, Joonas Tamm, Joonas Mengel, Märten Tropp, Hannes Hollo, Mihkel Paumwerk, Andreas Toomas Kuusk;
  • gümnaasiumi arvestuses: Epp Paalberg, Ella Kivilo, Maria Pernits, Hanne Tõnts, Luisa Vilo, Kirke Kaur, Kadri Muuga, Kristin Tropp, Iris Tamsalu, Renate Marilin Hinno, Jennifer Veismann, Sander Valt, Joonas Mattias Laur, Kristofer Veismann, Tauri Miggur, Martin Spol, Markus Vaher, Karl-Joel Hussar, Christopher Kaare, Roomet Riho Pung, Kristjan Nork, Rainer Kravets.

Õnnitleme