Rahvusvahelised olümpiaadid 2017

ainevõistlused

Rahvusvaheline geograafiaolümpiaad, 2.-8. august 2017, Serbia, Belgrad

Tallinna Reaalkoolist kuulusid Eesti võistkonda Robin Haljak ja Carel Kuusk. Eesti õpilastest saavutas kõrgeima 32. koha Carel Kuusk, mis andis hõbemedali. Pronksi toob koju Robin Haljak. Õnnitleme ja suur tänu õpetajatele-juhendajatele!

Rahvusvaheline informaatikaolümpiaad, 28. juuli- 4. august 2017, Iraan, Teheran

Tallinna Reaalkoolist kuulusid Eesti võistkonda Taavet Kalda ja Tähvend Uustalu. Eesti parimana sai Taavet Kalda 78. koha, mis andis hõbemedali. Talle järgnes Tähvend Uustalu, kes sai pronksmedali. Õnnitleme ja suur tänu õpetajatele-juhendajatele!

Rahvusvaheline bioloogiaolümpiaad, 23.-30. juuli 2017, Suurbritannia, Coventry

Tallinna Reaalkoolist kuulusid Eesti võistkonda Kaarel Hänni ja Carel Kuusk. Kaarel Hänni saavutas olümpiaadilt hõbe- ja Carel Kuusk pronksmedali. Õnnitleme ja suur tänu õpetajatele!

Rahvusvaheline matemaatikaolümpiaad, 12.-23. juuli 2017, Brasiilia, Rio de Janeiro

Tallinna Reaalkoolist kuulus Eesti võistkonda Kaarel Hänni, kes tuli olümpiaadilt koju diplomiga. Õnnitleme ja suur tänu õpetajatele!

Rahvusvaheline füüsikaolümpiaad, 16.-24. juuli 2017, Indoneesia, Bali

Tallinna Reaalkoolist kuulusid Eesti võistkonda Taavet Kalda (12. kl) ja Kaarel Kivisalu (9. kl). Taavet Kalda tuli olümpiaadilt koju kuld- ja Kaarel Kivisalu pronksmedaliga! Õnnitleme võitjaid ja suur tänu õpetajatele!

Rahvusvaheline keemiaolümpiaad, 6.-15. juuli 2017, Tai, Nakhon Pathom

Tallinna Reaalkoolist kuulusid Eesti võistkonda Carel Kuusk ja Siim Kaukver. Carel Kuusk pälvis hõbe- ja Siim Kaukver pronksmedali. Õnnitleme võitjaid ja suur tänu õpetajatele!

Rahvusvaheline filosoofiaolümpiaad, 25.-28. mai 2017, Holland, Rotterdam

Tallinna Reaalkoolist kuulus Eesti võiskonda Kaarel Hänni (12. kl). Kaarel Hänni tuli olümpiaadilt koju pronksmedaliga, mis on ühtlasi Eesti õpilaste esimene medal filosoofiaolümpiaadilt. Palju õnne!

Õnnitleme filosoofiaõpetajat Aive Pevkurit!

XIV Euroopa Liidu loodusteaduste olümpiaad (võistkondlik), 7.-14. mai 2017, Taani, Kopenhagen

Tallinna Reaalkoolist kuulus Eesti võiskonda Andreas Must (10. kl) ja Kaarel Kivisalu (9. kl).

Olümpiaadil osales viiskümmend 3-liikmelist võistkonda 24-st Euroopa Liidu liikmesriigist. Võistkonnad määrasid Gröönimaad katvast jääkilbist kilomeetri sügavuselt puuritud jää vanuse ja selgitasid välja, kuidas kasvatada planktonit kalakasvatuse söödaks. Teoreetilisi teadmisi ja käelise töö osavust tuli rakendada ka muudes füüsika-, keemia- ja bioloogia teadmisi siduvates ülesannetes.

Kaarel Kivisalu tuli olümpiaadilt koju kuld- ja Andreas Must hõbemedaliga. Palju õnne ja aitäh õpilaste juhendajatele!

Fotol (vasakult) Taani prints Joachim, Kaarel Kivisalu. Allikas: Mihkel Kree (TÜ Teaduskool)