Eelinfo: Tallinna nelja kooli ühiskatsed

vastuvõtt

Tallinna nelja kooli ühiskatsed toimuvad laupäeval, 18.03.2023. Testid eesti keelest, matemaatikast, füüsikast ja inglise keelest viiakse läbi paberkandjal. Elektroonilisi eelteste 2022.-2023. õppeaastal kavas ei ole.

Neljapäeval, 17. novembril algusega kell 17.00 viiakse veebis läbi seminar, milles tutvustatakse ühiskatsete korraldust ja ajakava. Lingi veebinarile leiab neljapäeval alates kell 16.00: https://21k.ee/nelja-kooli-uhiskatsed-2023-seminar/
Veebinar mahutab kuni 1000 osalejat.

Ühiskatsed on mõeldud 9. klassi õpilastele, kes soovivad 2023. aasta sügisel alustada gümnaasiumiõpinguid Gustav Adolfi Gümnaasiumis, Tallinna Inglise Kolledžis, Tallinna Reaalkoolis või Tallinna 21. Koolis.

Kogu ühiskatseid puudutav info tuleb ka korraldavate koolide kodulehekülgedele pärast vastuvõtukordade kinnitamist hiljemalt 1. veebruaril. Jooksvate küsimuste korral palume pöörduda koolide õppejuhtide poole.